Inspiratie op thema

THEMAGIDSEN  EN MENUKAARTEN
Wij verzamelden voor u ideeën voor een project- of themaweek. Naast de leskisten, materialen en excursies die u via het NME kunt boeken, vindt u interessante links, uitjes, aanbod van derden en leuke tips om het project aan te kleden. We werken volop aan nieuwe thema’s zoals Groen Schoolplein, Biodiversiteit enz. Ook maken we menukaarten over de Gezonde School thema's.
Wij hopen dat u ons helpt door suggesties, aanvullingen en correcties te sturen. Dit kan per mail naar nmebetuwe@gmail.com  Zet in de onderwerp-regel de naam van het thema.
Alle gidsen en menukaarten worden regelmatig herzien, let dus zelf op of er al een nieuwere versie is wanneer u vaker kijkt!

Thema Van (zwerf)afval naar grondstof     (aangepast op 20 aug. 2021)

Thema Energie en Duurzaamheid    (aangepast op 20 aug. 2021)

Thema Water    (aangepast op 20 aug. 2021)

Thema Bomen en Bossen   (aangepast op 1 feb. 2021)

Thema Gezondheid, voeding en bewegen   (aangepast op 20 aug. 2021)

Jaarkalender Voedseleducatie (aangepast op 4 mei 2022)

Menukaart Gezonde School - Thema Voeding  (aangepast 10 feb 2021)

Menukaart Gezonde School - Thema Milieu en Natuur (aangepast 9 feb 2021)

Menukaart Gezonde School - Thema Bewegen en Sport (aangepast 11 feb 2021)

AANBODGIDSEN
Bij de thema’s staan verwijzingen naar het aanbod wat u in de digitale catalogus kunt vinden en daar ook kunt reserveren. Voor uitgebreidere beschrijvingen verwijzen we u naar deze catalogus en/of de aanbodgidsen die voor de 4 bouwen samengesteld zijn. Die vindt u hieronder. Ook deze aanbodgidsen worden regelmatig herzien.
Onderstaand de versies van juli 2022:

Aanbodgids groep 1-2

Aanbodgids groep 3-4

Aanbodgids groep 5-6

Aanbodgids groep 7-8

JAARKALENDER
NME Betuwe stelt elk jaar ook een Jaarkalender samen. Hierin vindt u 100 belangrijke "speciale" dagen en weken in het jaar waar u als burger aan mee kunt doen. Extra interessant: als school kunt u ook aanhaken. Bij elk item staan tips voor PO en BSO, compleet met lessuggesties.
NME, daar kun je wat mee!
Klik voor de  Jaarkalender 2021