Warme Truien dag, 6 februari 2015

Doe ook mee aan deze nationale energiebesparingsactie! Zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar -zonder verlies van comfort - 7% energie per graad en dus 7% CO2 uitstoot.

De Warme Truiendag laat op een laagdrempelige manier zien hoe gemakkelijk en eenvoudig het is om energie te besparen. De dag zorgt ervoor dat het onderwerp op de kaart wordt gezet en dat mag je letterlijk nemen: deelnemers kunnen hun besparing op de virtuele kaart van Nederland zetten. Bovendien zorgt de dag ervoor dat mensen thuis, op school en op hun werk over energiebesparing praten: kan de verwarming eigenlijk niet gemakkelijk een graadje lager, moeten die lampen 's nachts in het kantoor wel aan en kunnen we niet wat korter douchen om zo energie te besparen? Mensen ervaren dat ze zélf een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere wereld en dat ze door het goede voorbeeld te geven anderen inspireren. Dat geeft positieve energie; samen kunnen we het verschil maken!

Voor meer informatie kijkt u op de website www.warmetruiendag.nl  Daarop staan leuke tips en suggesties voor particulieren, voor bedrijven en gemeenten en ook voor scholen. Meedoen was nog nooit zo gemakkelijk!

warme_truiendag 2015

warmetrui2

Reacties zijn gesloten.