Struin mee tijdens de Ri4daagse

Stichting Ri4daagse organiseert van 17 t/m 20 augustus 2017 voor de vierde keer de Ri4daagse als evenement met als belangrijkste doel de schoonheid van Rivierenland / ’t Waalweelde gebied te laten beleven door struiners/wandelaars.

Een 4 daags wandel-, struin-, vaar- en fietsevenement voor de natuur-en cultuurliefhebber. De Waal en haar dynamische uiterwaarden, dijken, schouwpaden en aangrenzende binnendijkse gebieden zijn het decor om de weelde van de Waal te kunnen beleven. Anders dan andere wandelvierdaagsen, waarbij de afstand en prestatie centraal staan, is de Ri4daagse een ontspannende recreatieve en educatieve 4-daagse struintocht waarbij maximaal 15 tot 20 km per dag gewandeld zal worden en beleving centraal staat.

Wie mee wil doen,  kan meer informatie vinden op de website van Ri4daagse en zich inschrijven.

Heb je hierna de smaak te pakken en wil je anderen ook laten genieten van de natuur rond de rivier? NME Betuwe zoekt nog vrijwilligers voor o.a. de dwaaltochten. Dat zijn excursies waarbij leerlingen van groep 5-6 de uiterwaarden gaan 'beleven'. Reacties naar nmebetuwe@gmail.com 

Reacties zijn gesloten.