Prijsvraag: Maak Gelderland Mooier

Kom met inspirerende ideeën voor een mooier Gelderland

Provincie Gelderland heeft een prijsvraag uitgeschreven onder het motto ‘Maak Gelderland Mooier’ en nodigt iedereen uit om mee te doen. Met deze prijsvraag wil Gelderland bouwstenen voor een mooier Gelderland verzamelen.

Kom met inspirerende ideeën en bouwstenen die bijdragen aan behoud of ontwikkeling van kwaliteit van een zelfgekozen gebied. De winnaar van het beste idee voor een gebied ontvangt een prijs van € 10.000,-- voor verdere uitwerking. Er is ook een aanmoedigingsprijs van € 5.000,-. De overige inzenders winnen in ieder geval aandacht.

Breed deskundig publiek

Met de prijsvraag wil de provincie een breed deskundig publiek aanspreken: ambtenarenteams, wijk- en dorpsraden, maatschappelijke organisaties, waterschappen, ontwerpbureaus, omgevingsdiensten, kennisinstellingen, milieugroepen, heemschutkringen, cultuurverenigingen, stichtingsbesturen etc. Particulieren kunnen ook meedingen, al dan niet in teamverband zoals studenten, kunstenaars, onderzoekers, gebiedsintendanten, landgoedeigenaren, vrijdenkers, freelancers.

Drie zaken

Dit wordt gevraagd: Kies een gebied. Benoem de kwaliteiten. Maak bouwstenen.

Data

Aanmelden en inzenden kan t/m 7 mei 2017.
Op 23 maart 2017 van 16.00 – 20.00 uur  is er een informatiebijeenkomst (inloop) in Hotel Haarhuis, Stationsplein 1 in Arnhem.
Op het Provinciaal Jaarcongres op 7 juni 2017 worden winnaars bekendgemaakt.

Voor meer informatie: zie de brochure ‘Prijsvraag Maak Gelderland Mooier’ (pdf, 1.067 kB) of kijk op Forum Maak Gelderland Mooier: https://maakgelderlandmooier.gelderland.nl

Vragen kunt u stellen aan Elbert van der Linden, Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit Provincie Gelderland, e. e.vander.linden@gelderland.nl, t. 026 – 3599338.

Reacties zijn gesloten.