Prijsvraag Landschapsfonds Neder-Betuwe

Inwoners, organisaties en bedrijven in Neder-Betuwe kunnen weer meedoen aan de prijsvraag die het Landschapsfonds Neder-Betuwe voor het achtste jaar op rij uitschrijft. Met het doel om de gemeente Neder-Betuwe nog mooier te maken. Ook dit jaar is er weer € 10.000,- beschikbaar voor de uitvoering van het winnende idee.

Naar wat voor ideeën zijn ze op zoek? Een paar voorbeelden: een wandelpad, bankjes, speeltoestellen, vlonders, aanplant van bomen en struiken. Of lesmateriaal over landschap of de natuur. Of een keer iets heel anders. Wees creatief want u en jij mogen het zeggen. Als er maar veel inwoners plezier aan kunnen beleven.

Meld ideeën uiterlijk 18 september 2022 aan.

Nieuwe ideeën zijn welkom maar ook al eerder ingezonden ideeën kunnen opnieuw meedoen. Stuur het zo gedetailleerd mogelijk in. Doe dit uiterlijk op 18 september 2022. Vermeld erbij: ‘Landschapsfonds Neder-Betuwe’.

Het kan per e-mail naar Luuk Donderwinkel:  l.donderwinkel@k3.nl
of per post naar:  K3Delta, ter attentie van Luuk Donderwinkel, postbus 200, 6660 AE Elst (Gld).

Nog vragen? Bel of mail met Luuk Donderwinkel via 024-3488833 of l.donderwinkel@k3.nl

Benieuwd naar eerdere winnaars? Hier die van de 7de en 6de editie:

De initiatiefgroep van de Dodewaardse IJsclub is de winnaar geworden van het Landschapsfonds Neder-Betuwe! Met hun idee om van de skeeler- en hardloopbaan in Dodewaard een multifunctionele accommodatie voor buitensport- en outdooractiviteiten te maken en aantrekkelijk in te richten, wonnen zij de zevende editie van het Landschapsfonds. Dat betekent dat er €10.000,- beschikbaar werd gesteld om dit idee te realiseren.

Picknickbanken langs de Klompenpaden in ons mooie landschap, dat was de winnende inzending van Judith van Nifterik uit Opheusden op de prijsvraag van Landschapsfonds 2020-2021.  De banken zijn geplaatst door Van de Bijl en Heierman en met behulp van de Klompenpadvrijwilligers die de paden onderhouden. De banken staan aan het ‘Heuzesepad’ en Varakker in Opheusden en aan de Rhenenseweg in Kesteren. 

 

Reacties zijn gesloten.