Enquête voor leerkrachten

Binnen de gemeenten Buren en Neder-Betuwe is NME Betuwe al meer dan 20 jaar bezig met de praktische ondersteuning van het natuuronderwijs. Alle leerkrachten van het primair onderwijs hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de producten en diensten van NME Betuwe.
NME Betuwe maakt het mogelijk dat elk kind kwalitatief goed natuuronderwijs krijgt zonder dat het de leerkracht veel extra eigen tijd kost. Het aanbod bestaat uit les- en themakisten waaruit ze les kunnen geven met een kleine voorbereiding en excursies of gastlessen waarbij een NME-medewerker de excursie of les verzorgt.

NME Betuwe is bezig met een onderzoek naar de bekendheid van en de tevredenheid over haar producten en diensten. Wij hebben een enquête opgesteld richting de leerkrachten van het basisonderwijs. Het invullen van de enquête kost ze tussen de 5 en 10 minuten.

Met de uitkomsten van deze enquête gaat NME Betuwe zich inzetten om waar mogelijk haar aanbod te verbeteren en aan de wensen van de leerkrachten te voldoen. Deze enquête is in het belang van de leerkrachten maar vooral in het belang van de leerlingen. Hoe meer goed natuuronderwijs de leerlingen ontvangen, hoe beter ze zijn voorbereid op de toekomst!

Bent u leerkracht op een basisschool in onze gemeente? Vul dan a.u.b. de enquête in. Heeft u hem niet ontvangen, vraag erna bij uw collega's en laat het ons weten.
We danken alle leerkrachten bij voorbaat voor hun medewerking.

Reacties zijn gesloten.