Duurzame dinsdag koffertje open..

De Duurzame Dinsdag is alweer begonnen met het verzamelen van goede duurzame ideeën. Initiatieven van particulieren, bedrijven, overheden, jong en oud komen allemaal in aanmerking om op 1 september in het koffertje voor het kabinet te komen.  Ook een duurzaam idee of een groene oplossing voor onze samenleving? Meld je dan gauw aan en doe mee !

Inspiratie en advies
Duurzame Dinsdag vraagt jaarlijks aandacht voor de duurzame ontwikkeling in Nederland en wil deze verder brengen. De ingezonden ideeën vormen de basis voor de adviezen en inspiratie richting het kabinet. GreenWish maakte afgelopen jaren van alle plannen en ideeën een analyse zodat het kabinet weet hoe wet- en regelgeving aangepast moet worden. Behalve de beste ideeën in het koffertje en de analyse zorgen Duurzame Dinsdag en haar partners ook voor ondersteuning voor de initiatieven, zoals geld en begeleiding. Zo zorgt Duurzame Dinsdag voor ondersteuning vanuit de politiek en de samenleving om duurzaam initiatief te versnellen in hun verdere ontwikkeling.

Samen werken aan innovatie en duurzaamheid
Overal in Nederland werken mensen hard aan duurzame ontwikkeling en vooruitgang. Daarom organiseren Duurzame Dinsdag en haar partners in het najaar in diverse provincies Duurzame Dates. Experts geven persoonlijk advies en brengen initiatiefnemers in contact met de juiste partijen om hun idee te laten groeien.

Meedoen
Voor de 15e keer verzamelt Duurzame Dinsdag de beste duurzame ideeën uit de samenleving. Door mee te doen bepaal je samen met andere deelnemers welke boodschap het kabinet op 1 september ontvangt. Daarnaast maak je kans op ondersteuning en advies. Ook jouw visie delen op hoe de samenleving duurzamer wordt? Stuur jouw voorstel vóór 28 juni op via duurzamedinsdag.nl

Reacties zijn gesloten.