Boerderij-Educatie in Rivierenland

Wat is boerderij-educatie?
Bij Boerderij-educatie Rivierenland krijg je als schoolklas les op een land- & tuinbouwbedrijf waar de eigenaar zelf de les verzorgt. Bekijk, voel en proef je dagelijks voedsel! Je leert over de verzorging van koeien, varkens, kippen of geiten, fruit, akkerbouwgewassen, paddenstoelen, teelt in de kas, bijen en bomen.
De eigenaren willen hun passie en hun enthousiasme over hun product en hun bedrijf, omliggende landschap, water en natuur graag met jullie delen. Kom je ook? Zie voor meer informatie hun uitgebreide FLYER.

Win-actie: gratis een les op een boerderij
Samen met de Rabobank West Betuwe heeft Boerderij educatie Rivierenland een win actie bedacht om met je klas op een agrarisch bedrijf te leren hoe duurzaam hun bedrijven zijn. Rabobank West Betuwe heeft prachtige filmpjes gemaakt over duurzame landbouw.  Deze zijn te vinden op YouTube. Leerzame, interessante en leuke filmpjes voor de kinderen op jullie school/in jouw klas om hen bewust te maken van duurzaam geteelde producten. In deze filmpjes zitten ook de antwoorden verweven van de winactie “Maak kans op een gratis les van Boerderij Educatie Rivierenland”.

Doe met je klas mee aan de actie. Kijk voor verdere info op https://www.boerderijeducatierivierenland.nl/     Geef antwoord op de vragen, vul de slagzin aan en stuur de antwoorden vóór 29 oktober per e-mail naar pr@boerderijeducatierivierenland.nl

NME Betuwe is mogelijk van de partij bij de winnende klas want wij vinden belevend leren zoals Boerderij-educatie Rivierenland het doet geweldig goed.

Reacties zijn gesloten.