Bezoekerscentrum De Grote Rivieren

Zin in iets anders? In februari staan er leuke dingen te doen & beleven in en rond het Bezoekerscentrum De Grote Rivieren in Heerewaarden.
Op 1 februari is er een bever-snerttocht: al beverwandelend door een prachtig gebied op zoek naar sporen van de bever. Gevonden of niet, terug in het centrum staat er heerlijk erwtensoep voor u klaar.
Informatie en opgeven: klik HIER

Op 5 februari verzorgt Rijkswaterstaat in het Bezoekerscentrum een lezing over de herinrichting van de maasoevers bij de Heerewaardense Buitenpolder en het eiland van Alem. Doel van deze herinrichting is betere leefomstandigheden voor planten en dieren langs de rivier, verbetering van de waterkwaliteit en verhoging van de hoogwaterveiligheid. Informatiestands te bezichtigen vanaf 19.00 uur. Aanvang lezing: 19.30 uur.  Toegang gratis. Meer informatie: klik HIER.

Op 7 februari wordt de tentoonstelling Over Nachten geopend.  Dit is een speelse, spannende en sprookjesachtige tentoonstelling waarbij jonge kinderen worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan en dieren in het bos te ontdekken. De tentoonstelling is in het winterseizoen verder te zien op zondag 8 februari en aansluitend elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag.
Meer informatie: klik HIER

over nachten

 

Reacties zijn gesloten.